Zafír Apartman

HU | DE | CZ | EN

H-9600 Sárvár, Rákóczi u. 37-39.

+36 30 9390 953

HU | DE | CZ | EN

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy pillanatnyilag szabadidős célú utazás törvényileg nem megengedett.

Ezért a Zafír Apartman  szálláshely a 484/2020.(XI.10) kormányrendelet 10 § (3) pontja szerinti:
az üzleti, gazdasági vagy oktatási tevékenység céljából érkező vendégeket, valamint a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyeket, és a kirendelt egészségügyi dolgozókat  nagylégterű konyhával ellátott stúdió- vagy két-légterű apartmanokban, a nagyobb kényelem érdekében jacuzzis, vagy pezsgőfürdős egységeinkben is folyamatosan fogadunk.

Akár üzleti úton jár, akár üzleti találkozóhoz keres helyszínt, akár kis létszámú meetinget szükséges megszerveznie, mindenben állunk az Önök rendelkezésére.
Prémium business reggelit bekészített dobozban tudunk biztosítani előrendelés esetén.
A szélessávú WIFI és térítésmentes parkolóhasználatot továbbra is biztosítjuk.

Minden vendégünktől kérjük a recepción vagy (itt) található írásbeli nyilatkozat kitöltését, hogy hitelt érdemlően bizonyíthassuk a jövőben az Ön üdülésének célját. A nyilatkozat kitöltése után áll módunkban a szálláshely elfoglalását engedélyezni.

Az információkat, folyamatosan, napra készen tartjuk, a kormányzati előírásoknak megfelelően, viszont ha bármi kérdése adódna, ezzel kapcsolatban keresheti kollégáinkat hétköznap 8-16:00 között a következő elérhetőségeken:

info@zafirapartmansarvar.hu, Tel.: +36 30 939 0953

Köszönjük együttműködését és kellemes tartózkodást kívánunk Önnek!

 

TEKINTSE MEG ÜZLETI UTAZÓKNAK SZÓLÓ AJÁNLATUNKAT!Bízunk abban, hogy mielőbb lehetőség nyílik üdülési célzattal érkező vendégeink fogadására.
Addig is keressék böngésszék (aktuális ajánlatainkat) vagy foglaljanak a nyári szünetre.
 
Vigyázunk Önre!
 
A Zafír Apartman szálláshelyen az alábbi biztonsági intézkedéseket vezettük be vendégeink és munkatársaink védelme érdekében.
A közösségi terek fertőtlenítő takarítását munkatársaink a nap folyamán folyamatosan végzik.
A recepción és közösségi mosdókban kézfertőtlenítőt helyeztünk el.
Az apartman és szobaegységeket a távolság tartás miatt csak kérésre takarítjuk. A kilincseket kulcsokat is fertőtlenítjük használatot követően.
A szállás egységek minden vendég távozása után fertőtlenítő takarítást kapnak és igyekszünk az egységeket a következő 24-48 órában a következő vendég előtt szabadon hagyni.
A recepciós pult plexi-üveggel elhatárolt és a kollégák maszkot viselnek.
A hatályos rendelet miatt a szálláshely foglaltsága nem a megszokottak szerint alakul, így kicsi a valószínűsége a személyes-kontakt lehetőségeknek, mivel több épületben több egységben találhatók az apartmanok és szobák, előnyösen meg lehet oldani a szükséges távolság tartást.

Kellemes tartózkodást kívánunk Önnek!
 

 

Hírlevél &
ajánlatok